At finde de bedste långivere

At optage et huslån kan være en tidskrævende, forvirrende, og til og med være en følelsesmæssig proces. På grund af dette opfordrer vi dig til at tænke på mere end at blot få de bedste renter på dit huslån under processen af at vælge en långiver. De bedste långivere vil ikke kun give dig en konkurrencedygtig pris, men gøre processen så problemfri som muligt. Her er et par tips, der kan hjælpe dig med at finde de bedste lånselskaber.

Резултат с изображение за mortgage

Tip # 1: Kig rundt online

Udnytt internettets styrke til at give dig et bredere overblik end hvad venner og familie kan give dig. Du kan finde anmeldelser til de bedste långivere med blot et par klik. Men husk tendenser når du læser disse anmeldelser. Et par meget dårlig (eller meget gode) anmeldelser kan være en anomali, mens en blanding af gode eller dårlige anmeldelser er mere sandsynligt nærmere sandheden.

Et særligt godt sted at begynde på er tilfredshedsundersøgelsen af J. D. Power and Associates’. Undersøgelsen fra 2014 er baseret på erfaringer fra tusindvis af rigtige kunder. Kriterierne omfattede hvordan tilfredse kunder var med processen af at ansøge og blive godkendt til lånet, hvorvidt afsluttningsprocessen var forholdsvis hurtig, og om långiveren var pålidelig og let at forstå.

Tip # 2: Spørg venner og familie

Lokale långivere har måske ikke så mange anmeldelser på internettet, så at spørge rundt kan være afgørende når du skal finde de bedste långiver i dit område. Spørg din familie og venner nogle spørgsmål – især hvis de for nylig har købt eller refinansieret et hjem. Spørg om de følte at de forstod långivens proces, hvis deres agent var hurtig og høflig, og hvis de føle at de fik den bedste pris de muligvis kunne have fået.

Selvfølgelig kan din ejendomsmægler henvise dig til et velrenommeret selskab. Heldigvis nok er det er præcis hvad der skete med mit seneste boligkøb. Min mand og jeg kiggede op den långiver vores agent havde anbefalet og fundet kun gode anmeldelser. Vi har været tilfredse kunder lige siden vi blev færdige med vores køb.

Tip # 3: Vær opmærksom på hvordan du bliver behandlet fra starten

Ringer du til en långiver for information og ikke fpr det hurtigt er dette et rødt flag. Er en långiver uvillig, eller ikke er i stand til at, klart besvare dine spørgsmål eller opfører sig som om det er besværligt at gøre det, så vil de også sandsynligvis være vanskelige at arbejde med senere. Flere af vores opkald til potentielle långivere blev ikke besvaret, og vi krydsede disse selskaber fra vores liste med det samme. Dit lån kan være den største finansielle transaktioner i dit liv, og du bør føle dig tryg med din långiver.

Tips som BRF.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *